Віскоза – тканина, яка виготовлена із натурального матеріалу
Віскоза – тканина, яка виготовлена із натурального матеріалу

Вона не викликає алергії, пропускає повітря та вбирає вологу, практично не електризується. Тканина міцна, але при цьому, дуже м'яка та приємна до тіла.

Вона ідеально підкреслює фігуру, додає жіночності формам та приховує недоліки.

Одяг із віскози комфортний для будь-яких температур. Взимку в ньому тепло, а влітку, навпаки – прохолодно. Враховуючі дані характеристики тканини, ми використовуємо її для виробництва жіночих халатів та сорочок.

У нашому каталозі понад 30 моделей халатів для жінок та 90 моделей сорочок до складу яких входить 95% віскози, з додаванням 5% еластана. Ми піклуємося, щоб наші клієнти підібрали потрібний розмір, тому пропонуємо широку розмірну сітку для кожної колекції. Домашній одяг із віскози ми декоруємо мереживом.

Віскоза зберігає насичений колір після чисельного прання. Наші колекції представлені в більш ніж 15 кольорах, тому можна легко знайти свій улюблений. Ви можете замовити комплект з халата та сорочки в одному кольорі, або комбінувати кольори на ваш розсуд. Наші консультанти завжди допоможуть вам з вибором моделі, розміру і кольору.

Ми рекомендуємо дотримуватися простих правил догляду за одягом з віскози – прати в пральній машині при «делікатному» режимі з температурою не більше 30-45°C з додаванням рідких миючих засобів, сушити в горизонтальному та розправленому вигляді, прасувати із мінімальною температурою з виворітного боку трохи вологими.

Купити домашній одяг з віскози можна на нашому сайті