Бавовна – натуральна, практична та проста у догляді тканина
Бавовна – натуральна, практична та проста у догляді тканина

Вона міцна, але одночасно легка та приємна до тіла, пропускає повітря та не викликає алергії. Зазвичай її використовують для виробництва домашнього одягу та текстилю.

Ми використовуємо бавовну для домашніх костюмів, піжам та спідньої білизни. До складу виробу входить 92% бавовни та 8% еластану, який робить його більш практичним у використанні.

У нашому асортименті костюми та піжами для будь-якої пори року. Ми пропонуємо варіанти з шортами, брюками та футболкою, майкою на бретелях, або кофтою з довгим рукавом. Комплекти з однієї колекції виконані в одному стилі, тому їх елементи можна поєднувати та виглядати по-новому кожен день. Також, ми пропонуємо домашні костюми із плотної бавовни. Для мам та дочок ми створили «family look» – халати, домашні костюми, сорочки та піжами, виконані із натуральної бавовняної тканини в одному стилі.

Наші колекції представлені в більш ніж 10 кольорах з принтом та без нього. Ми піклуємося, щоб наші клієнти підібрали потрібний розмір, тому пропонуємо широку розмірну сітку для кожної колекції. Наші консультанти завжди допоможуть з вибором моделі, розміру і кольору.

Ми рекомендуємо дотримуватися простих правил догляду за одягом з бавовни. Тонкі вироби прати в пральній машині при «делікатному» режимі з температурою не більше 40°C, плотні вироби – не більше 60°C з додаванням рідких миючих засобів. Не рекомендуємо прати разом із синтетичними тканинами. Сушити в вертикальному вигляді, уникаючи прямого попадання сонця. Прищіпки краще використовувати вгорі виробу. Це допоможе уникнути деформації тканини. Прасувати вироби з бавовни потрібно трохи вологими. Якщо вони пересушені, використовуйте волого-теплову обробку за допомогою пари.

Купити домашній одяг з бавовни можна на нашому сайті.